cnc    CNC obrada

Ukoliko su Vam potrebni posebni oblici i elementi, na raspolaganju Vam je naše desetogodišnje istustvo u uslužnoj CNC obradi i oblikovanju pločastog materijala. Naša galerija će Vam nagovestiti deo naših mogućnosti i dati neke dodatne ideje. Vaše projekte možete slati u AutoCAD ili nekom drugom vektorskom formatu (pdf,svg,ai,cdr…) na obrada@alfaenterijer.com, a mi ćemo Vam se javiti u vezi detalja izrade.
Može da se obrađuje cela tabla iverice ili medijapana. Ukoliko Vam treba veći element ili neka posebna vrsta obrade, javite nam se, a mi ćemo učiniti sve što nam je u moći da Vam pomognemo oko izrade Vašeg projekta.

Šaranje i graviranje

Gravirani sirovi medijapan Grafirani furnirani medijapan

Šare iz našeg kataloga ili po Vašem uzorku ili slici. Mogućnosti su velike

Isecanje oblika

MDF28 MDF10 MDF19

Izrada unikatnih delova enterijera (ili eksterijera) nikada nije bila jednostavnija.

Radijusi i krivine

Radijus ili blaga krivine je često jedino što je potrebno da bi nameštaj izgledao prijatnije. Krivolinijsko kantovanje upotpunjuje ovu uslugu.

Ram sa staklo sa falcem i bez falca

Obogatite izgled kuhinje od iverice ramovima u istom dezenu. Ram ne mora biti samo pravougaonik, već se može i izraditi kompleksniji oblik.

Ukopavanje okova

Ukopavanje ručica i mehanizama za klizna vrata više nisu noćna mora.

Spoj radne ploče bez lajsne

Spoj radne ploče

Ovaj spoj služi da se radne ploče povežu bez primene lajsni. Spoj je diskretan i na nekim dezenima gotovo neprimetan. Mogu se spajati ploče pod raznim uglovima.

Isecanje otvora za sudoperu ili grejnu ploču

Još jedna usluga koja olakšava izradu kuhinja.